Αποκτήστε ΤΩΡΑ το Φυσικό Συμπλήρωμα Διατροφής σε Τιμή Προσφοράς από 25€ μόνο με 15€ οι 60 κάψουλες


Αποστολή με αντικαταβολή σε Ελλάδα & Κύπρο

Από 100% αποξηραμένη σκόνη BlueBerries Βιολογικής Καλλιέργιας καρποί του Vaccinium Corumbosum που θεωρείται το "Χαβιάρι των Φρούτων" & Πηγή Αιώνιας Νεότητας!

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 1716/12-01-2016

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελιξήριο Νεότητας και Μακροζωίας!


Η ιστορία του άγριου καρπού ξεκινά πριν από πολλά χρόνια στη μακρινή Σιβηρία, σε έλη όπου καρποφορούσε το ιδιαίτερο αυτό φυτό Vaccinium Corumbosum ή BlueBerry.

Πρόκειται για καρπό, το οποίο έχει καθιερωθεί ως το "χαβιάρι" των φρούτων και όχι τυχαία, καθώς από επίσημες μελέτες, κατατάσσεται στην κατηγορία των Super Foods.

Πανίσχυρο ως φάρμακο από την αρχαιότητα, χρησιμοποιήθηκε για πλήθος νοσημάτων, καθώς και για την παραγωγή ενός αρωματικού κρασιού "μυρτινίτης οίνος" και αρωματικού λαδιού "μύρτινον έλαιον".

Τα οφέλη του BlueBerry


Διαχείριση του Διαβήτη

Η μεγάλη του περιεκτικότητα σε γλυκοζοειδή και ειδικότερα σε νεομυρτιλίνη, έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη.

Προστασία από Καρδιακές Παθήσεις

Οι φυτικές ίνες, το κάλιο, το φυλλικό οξύ, η βιταμίνη C, η βιταμίνη B6 και η περιεκτικότητα φυτών σε βατόμουρα, υποστηρίζουν την υγεία της καρδιάς.

Πρόληψη του Καρκίνου

Η βιταμίνη C, η βιταμίνη A και τα διάφορα φυτοθρεπτικά συστατικά στα βακκίνια, λειτουργούν ως ισχυρά αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των κυττάρων από βλάβες, που συνδέονται με τη νόσο.

Υγιή Οστά

Τα BlueBerries περιέχουν φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο και βιταμίνη Κ, που αποτελλούν συστατικά των οστών. Η επαρκής πρόληψη αυτών συμβάλλει στην οικοδόμηση, διατήρηση και αντοχή των οστών.

Υγεία του Δέρματος

Το κολλαγόνο είναι το σύστημα υποστήριξης του δέρματος, που βασίζεται στη βιταμίνη C και εργάζεται για την πρόληψη της βλάβης του δέρματος από τον ήλιο, τη ρύπανση και τον καπνό. Επίσης βοηθάει στην εξομάλυνση των ρυτίδων και βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Προστασία της Όρασης

Μελέτες έδειξαν ότι το εκχύλισμα BlueBerry είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην πρόληψη οφθαλμικών διαταραχών που σχετίζονται και με την ηλικία, όπως η μυωπία, ο καταρράκτης και η νυχτερινή τύφλωση.

Αναστολή Οφθαλμικών Διαταραχών

Το BlueBerry χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της μυωπίας των ανωμαλιών του αμφιβληστροειδούς, την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και της οπτικής κόπωσης.

Υγιής Πέψη & Απώλεια Βάρους

Τα BlueBerries βοηθούν στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας και διατηρούν την ισορροπία για μια υγιή πεπτική οδό λόγω των ινών που περιέχουν. Τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες αυξάνουν τον κορεσμό ή και μειώνουν την όρεξη.

Δείτε τις Πιστοποιήσεις μαςΆμεση Κλήση

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας


Καλέστε μας στα τηλέφωνα για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή στείλτε μας email.


Αποκτήστε ΤΩΡΑ το Φυσικό Συμπλήρωμα Διατροφής σε Τιμή Προσφοράς από 25€ μόνο με 15€ οι 60 κάψουλες.

Αποστολή με αντικαταβολή σε Ελλάδα και Κύπρο